Fotona - ресърфейсинг FS01

Ресърфейсинг FS01 представлява процедура, в която се комбинират различните режими на работа на два вида лазери. Единият се нарича неаблативен и има за цел топлинно загряване на кожата в дълбочина. Другият е аблативен, който нежно отстранява повърхностния слой на дермата. Комбинацията от двата метода при ресърфейсинг FS01 успешно изглажда фините линии и бръчки, белезите от акне и третира пигментациите. Крайният резултат е значително по-гладка кожа, която има и по-свеж и здрав вид.

Как протича процедурата Ресърфейсинг FS01?

Процедурата трае около 30 минути. Препоръчват се минимум 2 процедури, по една на всеки месец. 

За повече комфорт на пациента по време на процедурата, преди нея се нанася анестетичен крем, който да обезчувстви зоните, които ще бъдат третирани.

В първия етап на процедурата чрез загряване на тъканите в дълбочина с помощта на Nd:YAG лазер се стимулира производството на колаген, което води до видимо уплътняване, изглаждане на фините линии и възвръщане на обема на кожата.

Следващата стъпка е използването на аблативния Er:YAG лазер и неговата фракционна функция. По този начин, чрез микротравми в кожата, без да се нарушава нейната цялост, се стимулира образуването на по-стегната и здрава тъкан. Също така по този начин се премахват и повърхностните пигментации и несъвършенства.

След процедурата има леко зачервяване и оток на кожата, които отшумяват до 2 дни.

Какви са противопоказанията?

Препоръчва се избягване прекомерното излагане на слънце, като употребата на слънцезащита и хидратирането на кожата ежедневно са задължителни. Противопоказания за извършване на процедурата са вирусна или бактериална инфекция на кожата, като не се препоръчва при бременни жени и хора с фоточувствителна епилепсия.

Запазете час
Fotona - ресърфейсинг FS01

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Цените се определят в зависимост от третираната зона. За повече информация, проверете в секцията Ценоразпис.

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.