Попълване на назолабиални бръчки/гънки с хиалуронова киселина

 

Линиите около устата, познати още като "назолабиални гънки" или "назолабиални бръчки", стават все по-видими с напредването на възрастта и отпускането на кожата на долната част на лицето. Мастната тъкан в бузите също увисва, което придава на лицето един уморен и тъжен вид.

Други фактори, които могат да са причина за състоянието, са загуба на колаген и еластин, промени в теглото, тютюнопушене, излагане на слънчева светлина, както и генетичната предразположеност.

Начини и продукти за премахване на назолабиалните бръчки/гънки

Филърите са най-лесният и ефикасен начин за коригиране на "назолабиални гънки" или "назолабиални бръчки" . Те се делят на филъри с хиалуронова киселина и колаген-стимулиращи. Целта на тези продукти е да подкрепят и поддържат гънките, които причиняват дълбоките линии. Процедурата се извършва след предварително поставен локален анестетик, което прави дискомфорта по време на манипулацията минимален. Избраният подходящ филър се инжектира по хода на бръчката, като ефектът е видим веднага.

Специалистът е този, който най-добре може да Ви насочи кой е най-подходящият метод за коригиране за Вас. Както и какво количество ще бъде необходимо за поставяне. Може да ви посъветва и детайлно да обясни как да се грижите за кожата си след манипулацията, за да се задържи ефектът от филъра за премахване на назолабиалните гънки/бръчки максимално дълго. Трайността от този тип процедура е индивидуална, но средно може да се посочи 8-12 месеца.

 

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

Запазете час
Попълване на назолабиални бръчки/гънки с хиалуронова киселина

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.
Хиалуронов филър  (1 мл.)   450 лв. - 600 лв.
Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.