Хидратация на кожата около очите - PhilArt Eye

PhilArt Eye - процедура за хидратация на кожата около очите

 

PhilArt Eye е процедура за хидратация на кожата около очите от с полинуклеотиди. Това е грижа за кожата на очите от последно поколение. Поставянето на PhilArt Eye стимулира синтеза на колаген и еластин в зоната на очите с помощта на нова технология с полинуклеотиди. В резултат кожата на очите става еластична, хидратирана и сияйна.

 

Какво представлява PhilArt Eye?

 

PhilArt Eye е иновация в грижата за очите за постигането на здрава, хидратирана и красива кожа. PhilArt Eye е продукт, който съдържа полинуклеотиди. Полинуклеотидите имат свойството да провокират производството на колаген и еластин. Произведените колаген и еластин подобряват качеството на кожата и я правят по-здрава, свежа и еластична. Ефектът започва да се вижда непосредствено след процедурата, а крайният резултат се разгръща във времето.

Каква е разликата между PhilArt Eye и Мезотерапия за очи?

Мезотерапията за очи е продукт на основата на хиалуронова киселина, добавена към биоревитализиращ разтвор. За разлика от мезотерапията, PhilArt Eye е продукт със съдържание на полинуклеотиди. И двата продукта имат за цел да подобрят състоянието на кожата без да създават обеми, като се различават в използваната технология.

 

За кого е подходящ PhilArt Eye за хидратация на зоната на очите?

Процедурата с PhilArt Eye е подходяща за жени и за мъже. 

С PhilArt Eye се постига дълбоко хидратиране на кожата на една от най-проблемните и деликатни зони - тази около очите. Процедурата е подходяща за всички, които искат хидратация и цялостно освежаване на кожата на очите.

 

Кои са третираните зони?

PhilArt Eye се инжектира в зоната около очите, като това включва хидратация и възстановяване на кожата на долен клепач (хидратация в зоната под окото), хидратация и възстановяване на кожата на горен клепач (хидратация в зоната над окото), както и стягане на кожата в зоната на бръчките при усмихване (“пачи крак”).

Колко процедури за хидратация на очите с PhilArt са нужни и на какъв интервал от време се извършват?

Препоръчително е да се правят 3 процедури през 14 или 21 дена.

Запазете час

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.
PhilArt Eye 380 лв.
Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.