Неоперативно повдигане на клепачи - PLASMA IQ - неоперативна блефаропластика

Всички сме се събуждали с подпухнали очи, когато не сме доспали, боледуваме или сме уморени. Това може да е временно състояние, което може да се реши с почивка и разрешаване на здравословния проблем. Но какво правим, когато това състояние е перманентно и торбичките oкoлo oчите са на лице всеки ден?

Кожата на клепачите е най-тънката в човешкото тяло, поради което първите признаци на стареене се проявяват именно там. Когато бръчките и торбичките под очите започнат да придават умора на погледа и да променят излъчването на лицето, не е необходима намесата на пластичната хирургия, тук идва ред на опитни специалисти и НЕОПЕРАТИВНАТА БЛЕФАРОПЛАСТИКА.

 

Как протича процедурата?

Процедурата се извършва с микро-електрохирургично устройство, което може да бъде използвано за неинвазивна хирургия в областта на естетичната медицина. Чрез генерирана радиочестотна енергия - микрорадиочестотата прониква в определените зони за работа на пациента и чрез покачване на температурата, осигурява контролирана деструкция на тъканите.

Микро-пентацията се осъществява чрез единична точка, иглата (частта, с която се прилага) или подобно на монополарна електрохирургия, чрез върха на иглата към неутрален референтен електрод.

 

Plasma IQ

 

Кой е подходящ?

Най-подходящи пациенти за неоперативна блефаропластика на клепач, са мъже и жени в средна и напреднала възраст, с отпускане на кожата на горен и долен клепач и бръчки около очите или с генетична предразположеност към образуване на торбички под очите.

 

НЕОПЕРАТИВНАТА БЛЕФАРОПЛАСТИКА е идеалното решение за всички, които имат този проблем.

Вече има решение – PLASMA IQ неоперативна блефаропластика!

 

Plasma IQ

 

КАКВО Е Plasma IQ?

Не е лазер, нито е електрически нож, не е и фракционирана радиочестота. Plasma IQ е неоперативна блефаропластика. 

Plasma IQ е генератор на плазма, създаващ контролиран плазмен микроимпулс, благодарение на йонизацията на газовете от въздух на база разликата между потенциалите на кожата и на уреда.

Разликата в напрежението генерира малка електрическа дъга, която причинява сублимация – преминаване на веществото от твърдо, директно в газообразно състояние на повърхностния слой на кожата, който се изпарява, а фокусираната топлина предизвиква биостимулация на дермата. В резултат на това кожата се възстановява по-млада и по-стегната.

Фракционираният CO2 лазер също би помогнaл за стягане кожата на клепачите, ще я обнови, резултатът е по-малко торбички и по-гладка кожа.

Правилното комбиниране на нехирургични процедури, в зоната около окото, може да доведе до задоволителен резултат. Не трябва да се забравя, че това е опасна зона за работа и само премерени и правилно дозирани процедури ще доведат до желания резултат. В доста случаи рискът е голям и тогава е необходима намесата на пластичен хирург.

ПРОЦЕДУРАТА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИ ЗА НЕЯ ЛИЦА!!

Трае около 20-30 минути и за по-голям комфорт на пациента се използва локална упойка. Работи се фокусирано, без нежелано въздействие върху околните тъкани. След процедурата ще се образуват повърхностни корички, малки точици с големина около 1мм.

Възстановителният период е между 5-7 дни, като няма опасност от белези, освен ако не се опитвате принудутелно да махнете коричките. Едно от основните предимства на процедурата е, че няма кървене, няма синини.

 

Plasma IQ

 

Какво да правим и очакваме след манипулация с Plasma IQ?

Веднага след процедурата в зоната на третиране може да се наблюдава зачервяване и оток. Всичко това зависи от индивидуалния статус на пациента, но обикновено отшумяват в рамките на няколко дни.

От изключителна важност е да оставите коричките сами да изчезнат и ежедневно да нанасяте слънцезащитен крем с фактор 50 – така ще ограничите риска от хиперпигментация.

 

Колко процедури са необходими?

Това е процедура, при която ефекта е видим още след първата седмица и продължава да се подобрява през следващите месеци. Може да бъдe направенa още една процедура през след 4-6 седмици.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПРОЦЕДУРАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗВЪРШВАНА САМО ОТ ЛЕКАРИ, КОИТО СА СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИ ЗА РАБОТА С PLASMA IQ. 

 

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

Запазете час
Неоперативно повдигане на клепачи - PLASMA IQ - неоперативна блефаропластика

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

 

Горен клепач - 400 лв.

 


 

Долен клепач - 400 лв.

 


 

Комбинация на горен и долен клепач - 600 лв.

 


 

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.