MD-Кодове - Нов подход в естественото подмладяване на лицето

 

MD-кодове са инжекционни техники в определени точки в зоната на лицето, с които се постигат изключителни резултати. Най-новото в естетичната дерматология е иновативния метод за подмладяване от гамата на хиалуроновите филъри Juvederm Vycross.

МД кодовете са разработени от бразилския пластичен хирург д-р Маурисио де Майо, след 20 годишни проучвания. Изключителни за работа с продуктите на Allergan, съдържащи VYCROSS технологията на Juvеderm. Идеята е да се постигат изключителни натурални резултати без хирургична намеса, само чрез хиалуронови филъри и ботулинов токсин. В днешно време алтернативните методи за подмладяване са предпочитани от много жени.

МД кодовете – какво представляват?

Лицето може да бъде разделено на отделни зони, като МД кодовете са поредица от прецизни точки във всяка част. Основават се на принципа, че частите на лицето трябва да се възстановяват по конструктивен начин.

Кодовете са разпределени за трите части на лицето – долна част, средна част и периорбитална област. Инжектирането на хиалуроновите филъри е в строго определени точки, които обвързват всички части на лицето, така че резултатът да е максимално естествен.

При всеки пациент последователността на инжектиране е специфична, като той може да не се нуждае от всички МД кодове. Точно заради това всеки пациент трябва да бъде консултиран и третиран индивидуално.

МД кодовете

Защо да използвате МД кодове?

МД кодовете са полезен инструмент, който помага на пациентите да разберат своята мотивация за лечение. Когато му бъдат представени МД кодовете, пациентът може да посочи проблемните области, така че лекарят може да обсъди подходящите за него кодове и заедно да изготвят индивидуален план за лечение.

Пациентите обикновено не са запознати с точните места на инжектиране за проблемните области. Лицето е механична структура с твърди и меки тъкани, които се нуждаят от опора, за да се справят с гравитацията. Например, третирането в средната част на лицето с продукти за обем може да подобри вида на назолабиалната гънка и границата долен клепач – средна част на лицето. МД кодовете могат да помогнат на пациента да разбере защо подобряването на целевата област може да бъде постигнато чрез третиране на съседни или отделни зони.

МД кодовете са модели за лечение, които дават насоки за определянето на точките на инжектиране върху лицето на пациента съобразено с неговите индивидуални нужди. Те представляват не само конкретна последователност от точки на инжектиране, но и действат като средство за по-добра комуникация между пациента и лекаря. Освен това могат да се използват за подпомагане на финансовото планиране и последващо наблюдение на пациента.

МД кодовете и резултатът след тях?

Чрез МД кодовете всеки пациент може да намери решение за своите индивидуални нужди. От своя страна дерматологът има възможност най-съвършено да възстанови изгубен обем, съобразявайки го с индивидуалните анатомични специфики на всеки пациент. Така възвръщането на обем ще е прецизирано с костна структурна, мускулна атрофия и моментно състояние на дермата. Лицето е структура с твърди и меки тъкани, които се нуждаят от опора, за да се справят със следите на остаряването.

Най-правилният подход при работата?

Тук трябва да се говори и за професионализма и квалификацията на дерматолога, който сте избрали за тази процедура. МД кодовете са унифициран индивидуален метод на работа спрямо всеки пациент. Всеки един човек има различни субективни характеристики на лицето и ролята на специалиста е да определи точно в кои зони има нужда да се инжектират хиалуроновите филъри.

МД кодовете са създадени само за продуктите с VYCROSS технологията на Juvеderm.

Предимството на гамата продукти с VYCROSS технология на Juvеderm-Voluma, Volift, Volbella е че възстановяват не само загубения обем, но има и лифтинг ефект, като се оформя контура на лицето и устните.

Технологията VYCROSS е патентован комплекс от нискомолекулна и високомолекулна омрежена хиалуронова киселина, при което се получава силен и ефективен омрежен гел. Това прави технологията уникална. Високата кохезивност на продукта осигурява оптимален лифтинг и лесно моделиране. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация. Създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, технологията използва хомогенен гел.

Благодарение на всичките си качества технологията VYCROSS осигурява:

  • Ефектът от процедурата е с продължителност от 12 до 18 месеца (в зависимост от продукта, който се използва);
  • Гелът е с гладка консистенция за по-естествено излъчване и усещане;
  • След манипулацията отокът е минимален, което позволява на пациента да се върне бързо към социалната си среда;
  • За по-голям комфорт по време на манипулацията продуктите съдържат лидокаин.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

Запазете час
MD-Кодове - Нов подход в естественото подмладяване на лицето

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.
Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.