Fotona LipLase® - неинвазивно хидратиране на устни

Какво е LipLase?

Fotona LipLase® е неинвазивно хидратиране на устните. Неаблативният SMOOTH® импулс нежно затопля устните, така че да стимулира ремоделирането на колаген и да инициира синтеза на нов такъв без инжекционна намеса. Устните стават по-пухкави, по-меки и по-гладки, а контурът - по-изразен.

Как протича безигленото лазерно уголемяване на устни с Fotona LipLase?

Процедурата LipLase има за цел да коригира контура, да придаде обем и повече пигментация на устните, като крайният резултат е красиво оформени устни. За повече комфорт на пациента по време на процедурата, преди нея се нанася анестетичен крем, който да обезчувстви зоната.

Състои се от две части. Първо устните се обработват от вътрешната им страна с Er:Yag лазер, като през това време може да се усети леко загряване. След това с лазерния лъч се минава и външната им част. На втори етап, с помощта на Nd:Yag лазер устните се дефинират и контурират. По този начин двата лазера стимулират собствената регенерацията на тъканите и синтеза на колаген, като така могат да се избегнат инжекционните процедури при противопоказания или притеснение от такива манипулации. В дните след процедурата устните могат да се усещат сухи или да има излющване на кожата, но тези оплаквания отшумяват бързо.

Колко време протича процедурата безиглено лазерно уголемяване на устни LipLase и колко процедури са необходими?

Процедурата трае около 10-15 минути. Препоръчителният брой е минимум 3, като се провежда по една на всеки две седмици. Ефектът от процедурата е видим веднага. Непосредствено след нея има лек оток, който преминава в следващите 24 часа. За поддържане на постигнатия резулта е желателно процедурата да се повтаря на 3-4 месеца. 

Какви са противопоказанията за процедурата LipLase?

Противопоказание е вирусна или бактериална инфекция на кожата около устните. Не се препоръчва при бременни жени и хора с фоточувствителна епилепсия.

 

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

 

безиглено лазерно уголемяване на устни *

*

*

*Източник: https://www.fotona.com/

Запазете час
Fotona LipLase® - неинвазивно хидратиране на устни

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

в

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.