Fotona LipLase® - безиглено хидратиране на устни

Какво е LipLase?

Fotona LipLase e лазерна процедура за хидратиране и придаване на плътност на устните без иглена намеса. Fotona е лазер от ново поколение, който позволява разнородни манипулации, има различни накрайници и функции, като дава работещи решения в отделните сфери.   

Ако имате страх от игли и избягвате поставянето на филър, то този иновативен метод за подмладяване на устните е чудесна възможност. Благодарение на лазерната енергия, която използва, се стимулира производството на колаген. Резултатите, които се постигат, са изключително естествени, по-плътни, с подчертан контур устни

 

Какво отличава Fotona LipLase лазерно подмладяване на устни от филърите?

Двете процедури са наистина различни една от друга. Едната е инжекционна, а другата e лазерна. При Fotona LipLase имаме безиглено уголемяване на устни, което се генерира от лазерна енергия. Третираната зона се загрява, като стимулира производството на нови колагенови влакна. Именно по този начин се осигурява и по-добра плътност, пигментация и еластичност на устните. Естествената форма не се променя, а се подчертава. 

При филърите има попълване на устните с хиалуронова киселина с малка игла. При този тип процедура понякога са възможни реакции като леко кървене и синини, които бързо отшумяват в рамките на няколко дни. Контурът може да се подчертава или променя, спрямо желания краен резултат, който трябва да се постигне. Друга съществена разлика има и в обема на устните. Докато при Fotona LipLase той е умерен, то при филърите варира спрямо поставеното количество. Разбира се, и при двете процедури може да се постигнат естествени и подчертани устни. Специалистът преценява какво количество филър е необходимо да се постави спрямо желания резултат от пациента. 

Как протича безигленото лазерно уголемяване на устни с Fotona LipLase?

Първият етап на процедурата започва с третиране вътрешната част на устните. С аблативен Er:Yag лазер с фракционен режим се минава цялата вътрешна зона около устните, след което и цялата им видима външна част. Пациентът може да усети леко загряване на третираното място.

Във втория етап се използва накрайник Nd:Yag на лазера Fotona. Той загрява до 42- 45°C дълбоките слоеве на горната и долната устна. Комбинацията от двата лазера стимулира синтеза на колаген и собствената регенерация на тъканите.

Този тип процедура позволява да се постигне много добре подчертан контур, устни с обем и плътност, с хармонично балансирани горна и долна устна.  

Колко време протича процедурата безиглено лазерно уголемяване на устни LipLase?

Цялата продължителност и на двата етапа отнема около 15-20 мин. Процедурата не е болезнена, като при желание на пациента може да се постави и локален обезболяващ крем.

Има ли период на възстановяване?

Непосредствено след самата процедура, устните имат лек оток, който отшумява в рамките на 24 часа. 2-3 дни могат да се усещат сухи, опънати или да има фино излющване, но това по никакъв начин не възпрепятства преминаването на пациента към ежедневието и дейностите си.

Какви грижи се препоръчват след процедурата?

Препоръчва се в следващите дни използването на възстановяващ балсам за устни със слънцезащитен фактор SPF 50+, който да хидратира третираното място.

Какъв брой процедури Fotona LipLase лазерно подмладяване на устни са необходими?

Най-добър резултат се постига при пакет от 6 процедури. Минималният брой процедури, които са препоръчителни е 3, като на всяка се провежда през две седмици. Оставащите 3 процедури се извършват веднъж месечно.

Кога е видим ефектът и колко време се задържа?

Ефектът е видим веднага и след първата процедура. Резултатът след направени 2-3 процедури може да се задържи около 3-4 месеца, като за неговото задържане е желателно процедурата да се повтаря на 3-4 месеца.  

За кого е подходяща?

Fotona LipLase лазерно уголемяване на устни е подходяща както за жени, така и за мъже. Тя е за тези, които искат да подмладят устните, като ги подчертаят и им придадат повече плътност. Процедурата е чудесна алтернатива за хората, които имат страх от игли, но въпреки това искат по-плътни и контурирани устни без филър

Кои са предимствата на LipLase?

Безиглена процедура за подмладяване на устните;

Стимулира синтеза на нов колаген;

Придава повече обем, пигментация, плътност и хидратация;

Подчертава контура на устните;

Видим ефект веднага; 

 

 

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

 

безиглено лазерно уголемяване на устни *

*

*

*Източник: https://www.fotona.com/

Запазете час
Fotona LipLase® - безиглено хидратиране на устни

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

LipLase 

                      пакет 3 процедури

                      пакет 6 процедури

200 лв.

500 лв.

900 лв.

LipLase + назолабиални и марионетни гънки 

                      пакет 3 процедури

450 лв.

1170 лв.

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.