Fotona Light peel PS03X - лазерен пилинг

Light peel PS03X лазерен пилинг е неинвазивен и бърз метод за премахване на повърхностните несъвършенства и пигментации, чрез който се постига освежаване на кожата. За разлика от другите видове пилинг, лазерният е много по-прецизен, тъй като много по-точно се определя дълбочината на въздействие.

При повърхностен лазерен пилинг на кожата се използва Er:YAG лазер. Той въздейства само върху най-горния слой на кожата, като резултът е изглаждане и подобряване вида на кожата.

Какво да очакваме по време на процедурата лазерен пилинг Light peel PS03X и след нея?

Терапията трае около 20 минути. Препоръчват се поне 3 процедури, в зависимост от търсения ефект, в интервал от 3 седмици една от друга.

По време на процедурата може да се усети леко затопляне, като след това кожата остава зачервена от един до два дни и може да се усети изсушаване на третираната област. Възможно е леко залющване на повърхностния слой на кожата.  В рамките на един месец след процедурата е задължително ежедневно нанасяне на хидратиращ крем и слънцезащита, както и не е желателно прекомерното излагане на слънце. 

Какви са противопоказанията?

Противопоказания за процедурата са вирусна или бактериална инфекция на кожата, както и употребата на системни или локални ретиноиди. Не се препоръчва при бременни жени и хора с фоточувствителна епилепсия.

лазерен пилинг Fotona Light peel*

*Източник: https://www.fotona.com/

Запазете час

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.