Fotona LineLase - лазерно третиране на стрии

Каква е лазерната терапия за премахване на стрии LineLase на Fotona?

LineLase е иновативна и неинвазивна лазерна терапия на стрии, която е подходяща както за светъл тип кожа, така и за тъмен. Изглажда и изравнява кожата, като същевременно подобрява цялостния и вид. 

Как протича процедурата за лазерно премахване на стрии LineLase?

Процедурата се извършва с  Er:YAG лазер, разделена в две части. Първоначално чрез контролирано нагряване на повърхностния слой на кожата се стимулира ремоделирането и се активира синтезирането на нов колаген. Ефектите водят до цялостно подобряване на отпуснатата кожа и увеличаване на  еластичността в третираните зони. Вторият етап на процедурата се състои от лек пилинг на кожата, при която се подобрява вида на белега на стриите и се премахват повърхностните несъвършенства.

Колко време протича процедурата и колко процедури са необходими?

Препоръчват се от 4 до 6 процедури, за оптимален резултат. Интервалът между сесиите е 4 седмици, като подобрение се наблюдава до половин година след края на терапията. Ефективността на лечението зависи от големината и вида на стриите. Колкото са по-тесни и по-скоро появили се, толкова по-лесно се заличават.

Какво да не правим след процедурата?

В първите 24 часа след процедурата е желателно да не се мокрят третираните зони. След терапията трябва да се избягва излагане на слънце и ежедневно да се използват слънцезащита. Веднага след терапията се наблюдава зачервяване и оток, които преминават до 2 дни. В рамките на седмица след процедурата може да има и залющване на кожата, като пълно възстановяване се наблюдава след 10 до 14 дни.

Какви са противопоказанията на процедурата?

Процедурата е противопоказана при склонност за образуване на келоиди или хиперпигментации, вирусни или бактериално инфекции на зоните, които ще се третират, както и не се препоръчва при бременни жени и хора с фоточувствителна епилепсия.

Запазете час
Fotona LineLase - лазерно третиране на стрии

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Лазерна терапия на стрии  

               за 1 см2

               до 10 см2

 

80 лв.

220 лв.

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.