Колагенова мезотерапия

Мезотерапията е неоперативен метод за подмладяване на кожата. Чрез инжектиране на комплекс от полезни активни вещества и витамини се постига удивително възстановяване, лифтинг ефект, отстраняване на дефекти по кожата.

Колагенът е един от основните компоненти на съединтелната тъкан и когато производството му намалее, започва процесът на стареене на кожата.

 

kolagenova mezoterapiq

 

Мезотерапията с продуктите на италианската фирма GUNA, и по-специално MD Tissue, представлява нискомолекулярен колаген, обогатен с витамин С и витамини от група В, който се инжектира в кожата на лицето. По този начин се стимулира производството на нови колагенови влакна. След процедури с колагенова мезотерапия кожата става стегната и тонизирана.

Колагеновата мезотерапия помага за намаляване на видимите признаци на състаряване на кожата, забавя появата на бръчки и осигурява достатъчно овлажняване на състарената кожа.

 

Този вид мезотерапия може да бъде инжектирана директно в областите на кожата, които искате да бъдат третирани, при което се реструктурира тъканта и се изглаждат бръчките, отлично средство за превенция срещу по-нататъшното отпускане на лицевия контур. Може да намери приложение както при млади жени с цел профилактика, така и при зрели - като възстановяващо средство.

За добър ефект се препоръчват между 5-10 процедури, в зависимост от състоянието на кожата.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

Запазете час
Колагенова мезотерапия

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.
Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.