дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Масажът представлява пасивен кинезитерапевтичен метод, който се свежда до нанасяне на дозирани механични въздействия върху тялото чрез различни подбрани похвати с профилактична или лечебна цел.

Класическият масаж има благоприятен ефект като премахва натрупаната умора върху цялото тяло, както и хроничната болката в гърба, кръста и врата.

Масажа засилва кръвообръщението, подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве.

Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние, както и продовратяването на повторна поява на симптомите.

Класически масаж е едно от най-древните използвани средства за премахване болката в гърба и кръста, както и за възстановяване на човешкото здраве.

Кожните рецептори възприемат и транспортират външните въздействия от масажните техники навътре в организма и оказват благоприятно действие на редица органи и жизнени системи. Постига се подобряване на обмяната на веществата, ускоряване на кръвообращението и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.

Цялостен масаж:

Цена - 45.00 лв.

Продължителност - 60 минути

Частичен масаж:

Цена - 25.00 лв.

Продължителност - 30 минути

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.