дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

JALUPRO – Иновативна мезотерапия за дълбока ревитализация.

Jalupro е стерилен резорбируем инжекционен разтвор, който действа като дермален биоревитализатор. Използва се за подобряване текстурата на кожата на лицето и тялото. Възстановява блясъка и плътността на дехидратираната и увредена кожа, редуцира фините бръчки и първите признаци на стареене. Подходящ е при кожни несъвършенства – белези от акне, келоиди и разтеглени червени белези.

Jalupro е изключително подходяща подхранваща терапия след пилинг, лазерна терапия, дермабразио, радиочестота, дермални пълнители, ботулинов токсин и др.

ХАРАКТЕРИСТИКА:

JALUPRO се състои от два флакона по 100 мг., всяка от които съдържа лиофилизирани аминокиселини (глицин, L-пролин, L-левцин, L-лизин) и два стерилни флакона, всеки от които включва натриев хиалуронат – така наречената хиалуронова киселина, която се смесва заедно с аминокиселини.

Полученият разтвор се инжектира на равни дози в желаните области, което гарантира активната съставка да бъде разпределена равномерно за пълно лечение в областите лице, тяло или определена част на тялото.

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ JALUPRO?

  • при първи признаци на стареене на лице и тяло;
  • при фотоувреждане на кожата;
  • като подготовка, подобряване и удължаване на резултатите за различни естетични процедури;

КЪДЕ?

  • Лице;
  • Шия;
  • Деколте;
  • Ръце;
  • Вътрешни бедра;
  • Корем;
  • Колена.

ЗАЩО?

ЗА ДА ПОДХРАНИМ ФИБРОБЛАСТИТЕ С АМИНОКИСЕЛИНИ

Клетките в подкожната съединителна тъкан на нашата кожа се наричат фибробласти. Фибробластите действат чрез образуване на колаген, като възстановяват крехката и изтощена кожа, подобрявайки тонуса и еластичността ѝ. Дейността на фибробластите намалява с времето поради напредване на възрастта или други фактори (хранителни навици, диети, тютюнопушене, интензивна физическа активност, продължително излагане на слънце). Всички тези фактори са предпоставки за стареене на кожата, загуба на тонус, еластичност, намаляване на обема, което впоследствие води до появата на бръчки. Фибробластите произвеждат колаген, като използват хранителните добавки аминокиселини (глицин, L-пролин, L-лизин), които са от съществено значение за компенсиране на намалената активност на фибробластите.

Ето защо кожата изглежда в пъти по-свежа и млада!

ЧЕСТОТА

Серия от 3 до 5 процедури два пъти годишно.

РЕЗУЛТАТИТЕ

БЪРЗО И БЕЗОПАСНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Използването на Jalupro значително намалява бръчките на кожата. Продуктът е доказал, че има отлична ефикасност за биоревитализация и подобряване текстурата на кожата като намалява основните признаци за стареенето й.

Ефектът се засилва с течение на времето и продължава до 6 месеца.


*Процедурата се извършва от д-р Габриела Джелятова и д-р Тодор Йорданов.