Поставяне на Radiesse филър за обем – предимства и ефект

 

Колагенът е съставна част на кожата, който придава обем, еластичност и здравина. Когато кожата остарява, естественият колаген се разрушава. Резултатът от това е намаляване на обема на лицето, загуба на еластичност, поява на бръчки. Като последствие на тези процеси, Вие виждате отпусната кожа, неравен контур, разширяване на обема в долната част, за сметка на горната. В младежките години лицето има форма на триъгълник, обърнат с широката част нагоре. Но след 35-та година се получава обръщане на триъгълника (разширяване на лицето в долната част). На помощ в този процес отличен резултат има поставянето на филър Radiesse.

Предимства на Radiesse филър

Идеалното намаляване на бръчките се постига като възстановите изгубения обем на кожата си. След инжектиране, Radiesse филър незабавно доставя обем и повдигане, нужни за да се премахнат признаците на стареене. Това се получава благодарение на калциевите микросфери и гела, които продуктът съдържа. Това, което е уникално за Radiesse, е, че действа като скеле под кожата, осигурявайки структура и стимулирайки Вашия собствен колаген да расте. Този процес продължава няколко месеца, което удължава първоначалния ефект на филъра за обем Radiesse. Най-хубавото е, че тези естествени резултати са клинично доказани да издържат една година и повече при много пациенти. Това е и главна причина все повече козметични хирурзи, дерматолози и други медицински специалисти да избират Radiesse филър за обем за постигането на дълготрайно подмладяване на лицето.

За кои зони е подходящ филър Radiesse?

С негово поставяне могат да се възстановят обеми в бузите, скулите, брадичката, да се запълнят назолабиални гънки, да се повдигне контура на лицето. Дава възможност бързо и дълготрайно да се възвърне младежкия и сияен вид на кожата.

Какво представлява процедура с Radiesse филър и колко време се задържа ефекта от него?

Radiesse филър за обем се инжектира в желаните и проблемни зони, като мигновено изпълва бръчките и тъканите. Сравлявайки го с филър на базата на хиалуронова киселина, от Radiesse е необходимо поставяне на 25-30% по-малко количество филър. Няколко седмици след неговото поставяне, микросферите калий в състава му започват да стимулират естественото образуване на колаген. Това действие се запазва между година и две, което го превръща в ефективен метод за дългосрочно подмладяване.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

Запазете час
Поставяне на Radiesse филър за обем – предимства и ефект

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

 

 

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.