Fractora — новото име на апаратното подмладяване, най-новата и иновативна фракционна радиочестотна терапия

Fractora е накрайник от семейството на INMODE Aesthetic solutions.

Фрактора е най-новата и иновативна фракционна радиочестотна терапия за подобряване вида на кожата, текстурата и връщане към сияйния младежки вид, използвайки радиочестотната енергия, доставяна чрез набор от щифтове с дължина около 1 мм, които се вкарват в кожата на малки точки и произвеждат локализирана топлина, след което отделят радиочестотна енергия и правят микронаранявания в областта на третиране.

С до скоро съществуващите системи за радиочестотен лифтинг се повлияваха само повърхностните слоеве на кожата. Fractora aпликатора е предназначен за третиране на кожата с радиочестотна енергия, но не само на повърхността на кожата, а в нейните дълбоки слоеве. RF енергията на Fractora достига дълбоко в кожата, чрез биополярни електродни щифтове.

Fractora е най-напредналата фракционна радиочестота, която подобрява външният вид на лицето, като намалява фини до дълбоки бръчки, стяга и подмладява кожата, за да забави ефекта на стареене и да се възстанови младежкият вид на лицето. Изглажда текстурата, премахва пигментни петна,стяга повърхностните и дълбоките слоеве на кожата, лекува белези от различно естество, включително и от акне.

 

Как действа Фрактора?

На работната повърхност на накрайника Фрактора се разполагат електроди, които осигуряват проникването на радиочестотният импулс на необходимата дълбочина на кожата.Радиочестотното въздействие подпомага загряването на дермалните клетки. Дълбочината и мощността на радиочестотния импулс се контролира от компютър и се подбира индивидуално, в зависимост от степента на увреда на кожата.Процедурата подпомага активизацията на фибробластните клетки, които започват да произвеждат нов колаген и еластин, осигуряващ на кожата тонус и свежест. Клетките на кожата започват стремително да се обновяват, като се включват механизмите на подмладяване. Меланинът и хемоглобинът, намиращи се в областта на въздействие, започват да се преразпределят, в следствие на което пигментните петна, зачервяванията и съдовата мрежа изчезват.

 

Factora

 

ЕФЕКТИ НА ФРАКТОРА:

- количеството бръчки видимо се съкращава, намалява се дълбочината и изразеността им
- кожата се уплътнява и стяга, овалът на лицето придобива ясен контур
- изчезват, или стават по-малко видими, петната на хиперпигментация и червените петна от разширени кръвоносни съдове
- изравнява се повърхонстта на кожата и се отстраняват следите от акне
- изчезват повърхностните телеангиектазии (разширени кръвоносни съдове)
- кожата придобива здрав, свеж и чист цвят

 

Factora

 

ПРЕДИМСТВА НА ФРАКЦИОННОТО ПОДМЛАДЯВАНЕ - ФРАКТОРА

Радиочестотният лифтинг е неинвазивна, безопасна процедура.
Фрактора също така е подходящ за чувствитените области около очите. Процедурите могат да се провеждат целогодишно без да се нарушава пигментацията на кожата. Обичайно за постигането на добър резултат е нужна една процедура! За сметка на това, за изработване на собствени активни вещества на кожата, в това число еластин и колаген, е необходимо време. Процедурата с Фрактора има отложено действие – резултатите от нея се усилват с времето. С помощтта на апаратния лифтинг Фрактора, в клиниката на д-р Каляшева, могат да се избегнат или да се отсрочат с времето интервенции на пластичната хирургия. И всичко това в амбулаторни условия с минимален период на възстановяване, под наблюдението на специалисти от най-висок клас.Фрактора надхвърля резултатите на най-добрия фракционен CO2 лазер за умерени и дълбоки бръчки. Друго предимство е бързото възстановяване и липса на риск от нежелани реакции.

 

Factora

 

Как протича процедурата на лифтинг с Фрактора?

Процдурата се извършва под местна упойка. Продължителността на манипулацията не надвишава 40 минути. Кожата на пациента се почиства, дезинфекцира и на повърхоността й се нанася специален гел, след което областта на корекция се обработва с накрайника Фрактора.

По време на процедурата, лекар регулира мощността на радиочестотния импулс, в зависимост от типа и изразеността на възрастовите измененияна на обработваемата област и усещането на пациента. Непосредствено след обработване на проблемните зони на кожата се нанася лечебна маска или специален крем.

 

КОГА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ЕФЕКТА ОТ ПРОЦЕДУРАТА ФРАКТОРА?

Да се зарадвате на първите резултати бихте могли още пет дни след процедурата, като с времето ефектът на подмладяване само се усилва. След месец вие ще установите, че кожата на лицето Ви в буквален смисъл е освежена, изравнена, стегната и придобива юношеско сияние и чистота.

 

ЧЕСТОТА НА ПРОЦЕДУРИТЕ:

Броят на процедурите обикновено варира между 3 до 5 сесии на всеки 3-6 седмици.
Третирането приключва, когато резултатите са задоволителни за пациента или според преценка на лекаря.

Най-добрите резултати са видими след серия от процедури, тъй като само една изолирана няма да бъде достатъчна за достигане на желания резултат, а именно един по-здрав и стегнат вид на кожата.

ПРЕПОРЪКИ:

• процедурата може да бъде извършвана само от лекар, който преди това се е запознал медицинското и физическо състояние на пациента.
• След всяка процедура, лекарят трябва да Ви посъветва за правилния продукт според типа кожа за защита от слънчевите лъчи. Препоръчително е слънцезащитния крем да е поне с фактор 30.
• Хидратиращ крем може да се използва след всяко третиране.
• Препоръчително е да не се слага грим 24 часа след процедурата.
• Избягвайте дразнещи измивни средства и ексфолианти няколко дни след третирането на лицето.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

 

Запазете час
Fractora — новото име на апаратното подмладяване, най-новата и иновативна фракционна радиочестотна терапия

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.
Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.