DR. CYJ HAIR FILLER – Първият в света филър за коса

 

Първият в света филър за коса  – ревитализант за коса за третиране на алопеция от различен произход.

Един уникален нов продукт за лечение на различни видове косопад, както при мъже така и при жени, за уплътняване и сгъстяване на косата.

Малко история:

Д-р Чанг Лий, Южна Корея, заедно с 45 учени от своя екип, провежда 10 години изследвания върху ефективността на пептидите в лечението на алопеция от различен произход. Заедно с целия екип на фармацевтичната компания Caregen Co-фармацевтичен лидер в изучаването и използването на растежни фактори и биопептиди в индустрията, създават уникална система за ускоряване на растежа на косата и предотвратяване на загуба на коса. DR. CYJ Filler е първият в света филър за коса.

 

филър за коса

 

Кое прави DR. CYJ филърът за коса уникален продукт за лечение на косопад и уплътняване на косата

 1. Съдържа патентовани пептиди като активни съставки, които са естествени средства, без химически съставки и лекарствени средства. Филърът не съдържа ингредиенти от химичен и лекарствен произход, което изключва възможността за поява на нежелани странични реакции. Формулата от естествени биопептиди,структуровани в иновативна нанокапсулирана двуслойни система, осигурява ефективна трансдермална доставка на пептиди в космените фоликули и тяхното постепенно освобождаване. Това осигурява висока ефективност, независимо от причината за загуба на коса. Активният Пептиден комплекс, състоящ се от: Decapeptide-28, Oligopeptide-71, Octapeptide-2, Decapeptide-18, Oligopeptide-54, Octapeptide-11, Decapeptide-10, осигурява висока ефективност на продукта.

Молекулите на кръстосано свързаната хиалуронова киселина подпомагат реструктурирането на съединителната тъкан, стимулират фибробластите с помощта на рецепторите CD-44 и RHAMM. Осигуряват постепенното освобождаване на биомиметичните пептиди. Хидратират скалпа и ускоряват процеса на ревитализация на космените фоликули.

 1. Може да се прилага при мъже и жени, независимо от възрастта;
 2. В продължение на години са проведени множество in vitro и in-vivo тестове с продукта, множество рандомизирани клинични проучвания, които доказват неговата ефективност и безопасност.
 3. Дълготрайна ефективност на активните съставки на продукта - основните пептиди, продължават да действат дори и 2 месеца след последната употреба на DR. CYJ Filler филър за коса. Патентован метод на активно действие на биомиметичните пептиди за период от 2 седмици, а не само при инжектиране на продукта, както е при други терапии. Филърът за коса стимулира образуването на космения фоликул и косъмът прораства на 15-тия ден след процедурата. Оптимален видим резултат след 8 седмици (4 процедури)!

Как действа DR. CYJ филър за коса

 Той разполага с мощен ревитализиращ ефект върху космените фоликули и скалпа. Подобрява тяхното кръвообращение и хранене. Ускорява растежа на косата, спира падането на коса и активира латентните космени фоликули. Филърът укрепва тънката и чуплива коса, като възстановява и нейната жизненост.

ПОКАЗАНИЯ:

1.Мъжка и женска алопеция от различен произход:

 • Мултифокална алопеция;
 • Дифузна алопеция;
 • Андрогенна алопеция;
 1. Лечение на тънка, чуплива, суха коса;
 2. Средство за увеличаване на коефициента на оцеляване на присадена коса след трансплантация;
 3. В комбинация с друго лечение за косопад, повишава ефективността на лечението и спомага за получаване на по-бързи резултати от лечението;
 4. Средство за ускоряване растежа на косата, спиране на загубата на коса и подобряване структурата на косъма.

СЪСТАВ И ДЕЙСТВИЕ:

- Хиалуронова киселина молекули - омрежени (крос-свързани помежду си в омрежен полимер). Хиалуроновата киселина повишава способността на косъма да задържа повече влага и да се ускори процеса на обновяването му. Осигурява преструктуриране на съединителната тъкан, допълнително стимулиране на фибробластите чрез CD-44 рецептор и RHAMM,има антиоксидантна защита, стимулира ангиогенезата и хидратацията на дермата.

- Декапептид 18 – стимулира образуването на нов слой на ембрионалните фоликулни клетки, стимулира генерирането на нови клетки на косата чрез диференциация на епителните стволови клетки.

- Олигопептид 54 – предотвратява загубата на коса чрез регулиране BMP4 (Bone Морфологични Protein 4) сигнал, намаляване на експресията на DDK-1 и възстановяване WNT сигнал, като по този начин удължава анагенната фаза (фазата на растежа).

- Декапептид 10 – осигурява на скалпа и корена на косата храненето, създава по-здрав и по-дебел косъм, като стимулира ангиогенезата в рамките на космения фоликул.

- Октапептид 2 - увеличава растежа и миграцията на кератиноцити. Това предотвратява увреждане на клетките на косата от ефектите на стрес, UV радиация и други агресивни външни фактори, които водят до апоптоза (загуба) на клетките на космения фоликул.

- Октапептид 11 – предотвратява разграждането на колагена, предотвратява оксидативния стрес, мощен инхибитор на клетъчна апоптоза.

- Олигопептидът 71 – стимулира образуването на космените фоликули, инхибира депигментацията на косъма.

- Декапептид 28 – възстановява растежа на косата. Подпомага фазата на растеж на косата (анагенна фаза) чрез диференциране на епителните стволови клетки и кератиноцитите.

Колко процедури за необходими с DR. CYJ филър за коса?

Курсът, който е препоръчителен за постигане на ефективен резултат, е 1 процедура на всеки 2 седмици в продължение на 2 месеца или общо казано 4 процедури.

ПРОТОКОЛ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПЪЛНИТЕЛ – DR. CYJ FILLER ЗА КОСА

Техника на самата процедура: микроинжектиране на дълбочина 0,2-0,3 мм, с разстояние между инжекциите 1 см и количество на убождане- 0,02-0,05 мл.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

Запазете час
DR. CYJ HAIR FILLER – Първият в света филър за коса

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

 

DR. CYJ  Филър за коса - 350 лв.

 


 

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.