Бръчки между веждите (Гневни бръчки)

В естетичната дерматология бръчките между веждите или така наречените “гневни бръчки” са вертикалните бръчки между веждите – като при някои това може да е само една отвесна бръчка, но при други – две и повече. Бръчките между веждите се образуват с течение на времето, в резултат на съкращаване на мускулите, които напрягаме, когато се мръщим, гневим или правим други изражения.

За щастие, бръчките между веждите, или линиите на гнева са един от проблемите, които най-лесно се коригират.

 

bruchki mejdu vejdite gnevni bruchki

 

Ботокс:

Малко количество ботулинов токсин, поставен по определена схема, може лесно да отпусне свръхактивните мускули (при инжектиране се повлияват три мускула, оформящи т.нар. "глабеларен комплекс" – Corrugator, Procerus и Depressor supercilii) и до около седмица -две да намали и изглади бръчките, като в резултат ще имате едно омекотено изражение.

 

Хиалуронови пълнители:

Ако желаете незабавното изглаждане на линиите между веждите или се притеснявате да се подложите на процедура с Ботокс, можете да опитате запълването на тези бръчки с хиалуронови пълнители. След консултация със специалист, внимателно изберете продукта, с който ще се извършва процедурата, тъй като много лесно може да се получи свръхкорекция в тази зона. В този случай хиалуроновите пълнители поддържат бръчката отдолу, като по този начин тя е по-малко видима, но мускулът е все още активен, така че резултатът няма да е дълготраен, особено, когато лицето е в динамика – т.е. ще продължи да се движи.

 

Комбинация от ботокс и хиалуронов филър:

Ако бръчките между веждите (гневните бръчки) са дълбоки и кожата Ви е плътна, тогава е уместна комбинацията от тези два продукта, които се допълват, и не само ще постигнат максимално добри резултати и постигнатият ефект ще се задължи по-дълго.  

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.

Запазете час
Бръчки между веждите (Гневни бръчки)

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.
Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.