Fotona 3D® Lifting – Неинвазивен лазерен лифтинг

Какво е 3D Lifting Fotona?

Процедурата 3D лифтинг с апарат Fotona е комбинация от три неинвазивни лазерни процедури, като крайният резултат е видимо подмладяване и озаряване на кожата на лицето. Този ефект се реализира чрез използване на два вида лазери - Er:YAG и Nd:YAG и комбинация от техните режими на работа. Постига се стягане, изглаждане на фините бръчки и линии, придаване на обем на кожата и премахване на повърхностните несъвършенства.

Как протича процедурата за неинвазивен 3D лифитнг с Fotona?

Първата част от процедурата е Smooth-lifting. При нея продължително време се обработва вътрешната страна на бузите с Er:YAG лазер, като така се уплътнява и възобновява загубения колаген в кожата от вътре-навън. По този начин се постига изглаждане на назолабиалните и марионетните бръчки и се възстановява плътността на бузите.

Следва използване на Nd:YAG лазера и технологията FRAC3. При нея чрез микротравми в кожата, но без да се нарушава нейната цялост, се стимулира колагеногенезата и кожната регенерация. По този начин се въздейства върху повърхностните несъвършенства като видими линии, тъмни петна и телеангиектазии или разширени капиляри.

Последната част от процедурата е отново използването на Nd:YAG лазера, но с технологията PIANO. При нея кожата се загрява в дълбочина, като резултата е изглаждане и възвръщане на нейната еластичност.

Колко време протича процедурата 3D лифтинг с Fotona и колко процедури са необходими?

Терапията трае около 30 минути. Препоръчват се поне 3 процедури, като се прави по една процедура месечно. След нея е задължително ежедневното използване на хидратиращ крем и слънцезащита. По време на процедурата може да се усети леко затопляне на кожата, като непосредствено след това може да има зачервяване и оток, които преминават до 48 часа.

Какви са противопоказанията за процедурата 3D Lifting?

Процедурата е противопоказна при вирусна или бактериална инфекция на кожата на лицето. Не се препоръчва при бременни жени и хора с фоточувствителна епилепсия.

 

Запазете час
Fotona 3D® Lifting – Неинвазивен лазерен лифтинг

Ценоразпис

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

 3D лифтинг 

                      пакет 3 процедури

500 лв. 

1200 лв.

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч. само чрез обаждане на телефонен номер.

Имате въпроси?

Не се колебайте да запазите час при д-р Каляшева

Запазете час 0886 888 668

Контакти

0886 888 668
0885 880 990

Адрес

София, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2, офис 6

Раб. време

Часове се записват в работни дни от 10:00 ч. до 18:00 ч.