дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

За центъра

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДЕРМА СОФИЯ

През 2013 година д-р Петрана Каляшева участва в основаването на Медицински Център ДЕРМА СОФИЯ.

Основната цел на центърът е да осигури висококфалифицирана медицинска грижа в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина.

В обстановка на пълна дискретност и комфорт, Вие ще получите консултация за заболявания на кожата; нейните придатъци-коса, нокти; лигавиците-уста и полови органи.

За центъра1 За центъра2 За центъра3 За центъра4 За центъра5 За центъра6 За центъра7 За центъра8 За центъра9 За центъра10 За центъра11 За центъра12 За центъра13 За центъра14 За центъра15 За центъра16 За центъра17 За центъра18 За центъра19 За центъра20 За центъра21 За центъра22 За центъра23 За центъра24

Медицински Център ДЕРМА СОФИЯ предлага пълен набор от изследвания за полово-предавани болести, извършени в обстановка на пълна конфиденциалност, както и медицинска консултация за предпазване от венерически заболявания и основните правила за безопасен секс. Медицински център ДЕРМА СОФИЯ има сключен договор с медико-диагностична лаборатория РАМУС и генетична медико-диагностична лаборатория ГЕНИКА.

Всички видове изследвания могат да бъдат направени на място в центъра. Медицински център ДЕРМА СОФИЯ не работи с НЗОК.

В областта на естетичната дерматология ще получите професионална консултация, работа с високо качествени сертифицирани продукти. За Вас работят специалисти, официално сертифицирани в България и чужбина за работа с най-добрите продукти в тази област на медицината.

Медицински Център ДЕРМА СОФИЯ е официално регистриран център за провеждане на клинични изпитания, с цел да се подпомага внедряването на най-новите световни медицински достижения в полза на пациента.

Основната мисия на Медицински Център ДЕРМА СОФИЯ е да поддържа отлична репутация за висококачествена медицинска грижа, отговорност и конфиденциалност на Вашият проблем.