дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

Автобиография

Дерматолог-венеролог Д-р Петрана Каляшева, София

Д-р Петрана Каляшева завършва медицина 1994 година в Медицинска Академия, София. Януари 1995 година постъпва на работа в Център за кожно-венерологични заболявания в София-град и София-област като лекар-дермато-венеролог и завежда кабинет "Болести предавани по полов път" в същото лечебно заведение до 2014г. През 2000 година придобива специалност по дерматология и венерология. През 2002 година започва да се занимава и с естетична дерматология. Взимала е участие в много национални и международни дерматологични форуми, участва в редица международни програми за лечение и превенция на полово предавани болести. През 2013 д-р Каляшева участва в основаването на частен медицински център "Дерма София". Основната цел на медицинското заведение е да осигурява високо квалифицирани медицински услуги в областта на дерматологията, болестите предавани по полов път и естетичната дерматология.

Уважаеми пациенти,

избрах лекарската професия преди много години, защото открих че моето призвание е да помагам на хората. Вие можете да се обърнете към мен с проблеми и въпроси свързани с моята квалификация -дерматология, венерология и естетична дерматология. Към всеки един пациент подходждам със загриженост и разбиране. При нужда не се колебайте да се свържете с мен, искрено се надявам да мога да Ви бъда полезна!

.....................................................................................................................................

  • Член на БДД-Българско дерматологично дружество
  • Член на Международната академия по козметична дерматология (IACD)
  • Член на Meждународната асоциация на лекарите, практикуващи anti-aging медицина (IAPAM)
  • Европейското дружество по сексуална медицина (ESSM)
  • World Society of Anti-Aging Medicine (WOSAAM)
  • Член на БЛС – Българския лекарски съюз
  • Американската асоциация по полово предавани болести (ASTDA)